Blog
Pada 21 Mei 2020, pihak Persatuan Ibubapa & Guru (PIBG) SK Seri Bintang Utara bersama pentadbir SKSBU berbesar hati menyampaikan sumbangan  Tabung Prihatin Covid 19 Sempena Aidilfitri kepada keluarga yang memerlukan. Sumbangan diberikan termasuk bahan makanan asas, minuman dan sejumlah wang. Untuk makluman, sesi pada hari ini adalah rentetan penyampaian sumbangan yang telah dilangsungkan secara lawatan ke rumah dan pengambilan setempat. Pihak PIBG SK Seri Bintang Utara mengucapkan jutaan terima kasih atas sumbangan seluruh warga SK Seri Bintang Utara kepada Tabung Prihatin Covid 19 PIBG SK Seri Bintang Utara. Pihak PIBG juga ingin merakamkan penghargaan tidak terhingga kepada ahli jawatankuasa dan sukarelawan terlibat yang telah mengembeling tenaga mendapatkan bekalan dan mengedarkan sumbangan kepada penerima sumbangan.
Di kesempatan ini, pihak Persatuan Ibubapa & Guru (PIBG) SK Seri Bintang Utara ini mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada seluruh warga SK Seri Bintang Utara. Semoga Syawal ini penuh bermakna walaupun kelaianan norma.
Di Seri Bintang, Pembelajaran Melangkaui Sempadan

Kekal Berhubung Bersama Kami

Segala komunikasi dan penyampaian maklumat SK Seri Bintang Utara adalah melalui laman web ini, surat-menyurat dan juga aplikasi Whatsapp sahaja . Pihak sekolah tidak mempunyai sebarang akaun media sosial rasmi seperti Facebook, Instagram dan Twitter. 

Statistik Kunjungan

270274
Hari IniHari Ini211
SemalamSemalam405
Minggu IniMinggu Ini2332
Bulan IniBulan Ini9879